Windeco logotyp

Balkonginglasning

Med en Inglasning balkong kan du njuta av hemmets balkong eller terrass även när det regnar och blåser ute. Du behöver inte oroa dig för att pollen och annan smuts förstör din balkonginredning, och du behöver inte heller tänka på att flytta in till exempel kuddar och textilier bara för att det regnar. Du kan stänga ute mygg och getingar så att du kan njuta av en god sommarlunch i lugn och ro. Du behöver inte heller oroa dig för att sitta ute i solen eftersom balkonginglasningen också skyddar mot solens skadliga UV-strålar. Därför behöver vädret aldrig mer vara anledningen till att du måste ändra dina planer. Du kan också besöka vår inglasning balkong bostadsrättsförening genom att klicka på den här länken, är du intresserad, kolla in vår bostadsrättsföreningstjänst.

Mångsidig balkongglas - skydd mot vind, regn och brus

Därför inglasning balkong från Windeco

VI PÅ WINDECO TYCKER ATT DIN UTEPLATS SKA VARA DEN BÄSTA PLATSEN I HEMMET OCH GENOM ATT SATSA PÅ INGLASNING TILL DIN BALKONG ELLER UTEPLATS. SÅ, KAN DU NJUTA AV DIN UTEPLATS OAVSETT VÄDER. DÄRFÖR ERBJUDER VI INGLASNING SOM ÄR HELT ANPASSAD EFTER DIN BALKONG/UTEPLATS OCH EFTER DINA ÖNSKEMÅL. DÄRFÖR ÄR FÖLJANDE BEKVÄMLIGHETER STANDARD FÖR INGLASNING FRÅN OSS, OAVSETT OM DET ÄR TERRASSINGLASNING ELLER BALKONGINGLASNING:

 

Windeco Inglasning balkong är en smidig lösning

EFTER MÅNGA ÅR I BRANSCHEN KAN VI STOLT SÄGA ATT VI HAR ARBETAT TILLRÄCKLIGT LÄNGE FÖR ATT HA BYGGT UPP EN STABIL OCH VÄL FUNGERANDE ORGANISATION. VI ÄR MED I HELA PROCESSEN, FRÅN VARJE PERSONLIG MÄTNING, TILL FÖRSÄLJNING, MONTERING, SUPPORT OCH SERVICE. DÄRFÖR KAN VI HJÄLPA DIG HELA VÄGEN. DESSUTOM FINNS VI FORTFARANDE TILLGÄNGLIGA OCH KAN HJÄLPA DIG ÄVEN NÄR INGLASNINGEN AV BALKONGEN ÄR KLAR. VÅRA GLASRUTOR HAR EN LIVSLÄNGD PÅ CA 30 ÅR. UNDER DESSA 30 ÅR KAN MYCKET HÄNDA, SÅ DET ÄR BRA ATT VETA ATT VI ERBJUDER RESERVDELAR I UPP TILL 10 ÅR EFTER ATT VI SLUTAT SÄLJA EN MODELL. INFÖR DIN INGLASNING HJÄLPER VI DIG MED

Inglasning balkong är en perfekt investering i ditt boende

BALKONGINGLASNING ELLER TERRASSINGLASNING ÄR EN LÅNGSIKTIG INVESTERING I BOSTADEN SOM GER DIG FLERA FÖRDELAR:

VÄGEN TILL DIN INGLANSINGBALKONG BESTÅR AV FÖLJANDE STEG:

Precis som Nordiska inglasningar erbjuder vi även inglasningstjänsterna . De säljer produkten men vi ger också gratis frakttjänster och vi installerar dem till och med enligt dina krav. 

VIEW THE GALLERy

för mer information kontakta oss

Book a consultation

Vägen till en Inglasning balkong börjar med att du bokar en konsultation med en av våra inglasningsexperter. Vi besöker dig för en presentation av våra produkter samt måttagning av din balkong. Under konsultationen får du även se hur våra inglasningar fungerar genom en mindre modell som inglasningsexperten har med sig. Det finns även gott om tid för alla dina frågor och funderingar, så att du ska få den information du behöver inför att fatta ett beslut. Därefter får du en skräddarsydd offert för just din balkong. Konsultationen är kostnadsfri och du förbinder dig inte till köp.