Windeco logotyp

Måttbeställda Plissegardiner

Plissegardiner är specialtillverkade och är ett utmärkt sätt att blockera solens strålar och hålla oönskad värme och ljus borta från ett rum utan att ge avkall på synligheten. Eftersom plisségardiner för vardagsrummet är måttanpassade efter dina glasspecifikationer kommer de att passa in i din balkong eller ditt uterum utan att se malplacerade ut. Vi tar hand om gardinerna så att du inte behöver göra det, och vår specialtillverkning garanterar att de glider snabbt och smidigt. De kommer att följa glaset varhelst det placeras.

Plisségardiner tar väldigt lite plats och är knappt märkbara när de dras upp. Om du vill gömma dig från morgonsolen och middagsvärmen eller undvika att bli sedd kan du helt enkelt dra ner dem och vara skyddad. Våra skräddarsydda plisségardiner finns tillgängliga utan behov av glasningstjänster.

DE FLESTA GLASRUTOR, INKLUSIVE VINTERTRÄDGÅRDS- OCH BALKONGFÖNSTER, ÄR KOMPATIBLA MED VÅRA PLISSÉGARDINER.

Made-to-order pleated curtains

Måttbeställda plisségardiner ger ett effektivt skydd mot både sol, värme och insyn. Eftersom gardinerna måttanpassas efter just din inglasning kan de integreras snyggt och naturligt med balkongen eller uterummet. Vår måttanpassade tillverkning gör det dessutom smidigt och enkelt att flytta på glaset utan att du behöver tänka på gardinerna. De följer nämligen automatiskt med när glaset förflyttas.

När gardinerna är uppdragna tar de mycket lite plats och syns knappt. När de är nerdragna ger dem dig det skydd du behöver – oavsett om du vill skydda dig mot morgonsol, middagshetta eller om bara vill undvika insyn.

Du behöver inte ha en inglasning från oss för att köpa våra måttbeställda plisségardiner. Våra gardiner går nämligen att använda till de allra flesta inglasningar, både för balkong och uterum.

Material- och färgval på måttbeställda plisségardiner

Material:

Vi gör våra veckade gardiner av 100% ren antistatisk polyester.

Det gör våra gardiner mycket hållbara och pålitliga. Du kan enkelt rengöra dem.

Färgtoner:

Vi vet hur viktigt det är att använda exakta färger för plissegardinder som ska matcha din plats. På grundval av dessa fakta erbjuder vi de 4 bästa diskreta färgtonerna till vår publik:

— Ogenomskinlig vit

— Transparenta liv

— Transparent grå

— Ogenomskinlig grå

Allt du behöver göra är att välja den nyans och transparens som verkligen passar ditt interiör. För att veta mer om våra pläterade gardiner, titta på följande bilder!

Pleated Curtain

Transparent vit

Pleated curtain

Ogenomskinlig vit

Pleated curtain

Transparent grå

Pleated curtain

Ogenomskinlig grå

Order pleated curtains

Du kan beställa dina måttbeställda plisségardiner i samband med inglasning av din balkong, eller till din redan inglasade balkong. Om du behöver hjälp att ta måtten på din inglasning besöker vi dig gärna för en kostnadsfri måttagning och offert.

A solution to all your needs !

Plissegardinder är ett utmärkt sätt att lägga till stil och integritet i ditt hem. De kan också ge några fördelar som du kanske inte har tänkt på. Våra mycket hållbara plissegardinder kan hjälpa till att hålla ditt hem svalare på sommaren och varmare på vintern. De kan också blockera solljus (om du vill) på morgonen och kvällen, vilket gör det lättare att göra sig redo för arbete eller skola.

Vill du undvika omgivande röster? Våra plissegardinder är ett utmärkt sätt att öka integriteten och minska bullret. Det hjälper också till att minska luftkonditioneringskostnaderna och ger isolering från solen. Det är lätt att rengöra och kan repareras eller bytas ut om de skadas

Anpassade veckade gardiner

Om du letar efter ett sätt att anpassa dina gardiner är våra plissegardinder det perfekta alternativet.

Våra plissegardinder finns i en mängd olika stilar och färger, så du kan hitta en som perfekt matchar din heminredning.

Dessutom gör vi dem enkla att installera – dra upp dem och knyt dem på plats. Oavsett om du vill ha en klassisk look eller något mer modernt är plissegardinder den perfekta lösningen.

Order now! Pleated curtains

Vänta inte och lägg till en touch av lyx i ditt hem. Prova att beställa våra plissegardinder! Dessa gardiner är ett utmärkt sätt att lägga till stil och klass på din plats. De ser inte bara bra ut, utan de ger också extra isolering och integritet.

Du kan fritt beställa kundanpassade plissegardinder i anslutning till inglasningen av din balkong eller dina fönster. Om du inte vet hur du mäter måtten på ditt glas, var då glad! Vi ger dig stöd för ett kostnadsfritt besök för att få en mätning och ge en offert.