Windeco logotyp

Du har tagit beslutet att installera glasräcken runt ditt hus, eller hur? Utmärkt beslut! Ramlösa rena glasräcken kan inte bara öka värdet på ditt hem utan också få det att se ut som om det finns mer utrymme tillgängligt än det faktiskt finns. Dessa fördelar kan dock snabbt gå förlorade om utomhus glasräcken i ditt hem inte underhålls väl. I det här fallet, vilken information är viktig för dig att ha?

Vägledning om hur man upprätthåller renheten i sina glasräcken. Mot bakgrund av detta kommer vi att dela med dig idag våra instruktioner om hur du underhåller dina glasräcken så att de fortsätter att se ut som om de installerades igår!

Hur man rengör balkong glasräcken från utsidan?

rena balkong glasräcken från utsidan

För att rengöra balkongglasräcken från utsidan kan du följa dessa steg:

  1. Ta bort smuts och skräp från räcken med en borste med mjuka borst eller en trasa. Detta gör det lättare att se eventuella fläckar eller ränder som behöver rengöras.
  2. Blanda en lösning av mild diskmedel och varmt vatten i en hink. Doppa en svamp eller trasa i lösningen och använd den för att skrubba räcken. Se till att skrubba alla hörn och sprickor noggrant.
  3. Skölj räcken med rent vatten för att avlägsna tvålen och smutsen. Du kan använda en slang eller en hink med vatten för detta.
  4. Torka räcken med en ren, torr trasa eller en skrapa för att förhindra vattenfläckar.
  5. Om det finns några envisa fläckar eller fläckar kan du försöka använda en glasrengöringsmedel eller ett milt slipmedel. Se till att först testa rengöringsmedlet på ett litet, oansenligt område för att försäkra dig om att det inte skadar ytan.
  6. Upprepa rengöringsprocessen vid behov för att hålla balkongens rena glasräcken och klara.

Är det enkelt att upprätthålla rena hos glasräcken?

enkelt att upprätthålla rena glasräcken

Låt oss börja med ett av de ämnen som vi får de vanligaste frågorna om, när det gäller underhåll av glasräcken, vilket är hur lätt är det att hålla rena glasräcken. Detta är en ganska viktig fråga och kan vara den avgörande faktorn när du väljer rätt typ av räckesdesign för dig. Vilken typ av hushåll du har  och var du planerar  att placera dina glasräcken är båda viktiga faktorer att tänka på när du  svarar på denna fråga.

Låt oss bara få detta ur vägen direkt: svaret är ja. Rena glasräcken är ett fantastiskt alternativ med lågt underhåll för alla olika typer av husägare eftersom de är slitstarka och lätta att rengöra. Detta gör dem till ett utmärkt val för att installera ett glasräcke  antingen i eller utanför  ditt hem.

Å andra sidan betyder det inte att du kan ignorera underhållet av dina glasräcken och ändå förvänta dig att de behåller sitt glänsande och transparenta utseende. För att de ska se bäst ut måste du utföra någon form av underhåll på dem, precis som du skulle göra med allt annat. Nu när vi har täckt grunderna, låt oss diskutera några av de mer avancerade teknikerna för rena glasbalkongräcke.

Undvik föremål som är utformade för att rena glasräcken:

Att undvika rengöringskemikalier som har utvecklats specifikt för  rengöring av glas är något som vi rekommenderar till var och en av våra kunder. När det gäller rena glasräcken är mindre mer,  majoriteten av tiden, även om detta inte  alltid är fallet och inte kommer att vara fallet med alla produkter som finns på marknaden. De allra flesta konventionella rengöringsmedel för glas kommer vanligtvis att lämna efter sig fläckar och rester, som blir synliga när solen kommer ut.

Att hålla det enkelt med lite varmt tvålvatten är vägen att gå:

Eftersom ingenting fungerar lika bra som den enkla kombinationen av tvål och vatten finns det ingen anledning att inte behandla dina ramlösa glasräcken på samma sätt som du skulle behandla din disk. Om du har ett glasräcke kan det inte behövas mer än att använda en mild trasa, lite varmt vatten och  diskmedel av ditt val.

Denna strategi är inte bara ekonomisk, utan den är också effektiv, enkel och okomplicerad!

Bli av med svåra fläckar så snabbt som möjligt:

Det är möjligt att du inte hittar många svåra fläckar alls, beroende på platsen där dina utomhusglasräcken installerades. Men om du till exempel har glasräcken utplacerade utanför kan du behöva vara lite mer uppmärksam på saker som fågel- eller djurröra, som kan vara svårt att ta bort om det lämnas för länge. I det här fallet kan du behöva rengöra glas räckena oftare.

Det borde inte finnas något behov av att göra några justeringar av hur du rengör denna del; Vi rekommenderar dock att du fokuserar på det problematiska området så snart du blir medveten om det för att säkerställa en enklare borttagning.

Håll ett regelbundet rengöringsschema för dina rena glasräcken varje halvår:

Vi ger våra kunder den normala rekommendationen att de ger sina glasräcken en grundlig rengöring en gång var sjätte månad för att behålla dem som om de just var installerade . Med detta sagt beror detta naturligtvis på platsen där din glasräcken är installerad. Till exempel kommer ett glasräcke som installeras på en balkong sannolikt att kräva något mer underhåll än en som installeras vid en trappavsats.

Du kan bestämma den mest effektiva rengöringsmetoden för dina behov genom att använda sunt förnuft och genom att inspektera dina räcken regelbundet för märken eller skräp.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *