Windeco logotyp

Du kanske tror att det är dyrare att installera en balkong i glas än vad det är, men så är inte fallet. Med hjälp av vår tekniska personal och noggrann planering kan du bygga det bästa räcket för dina behov.
Observera att priset för en inglasad balkong som visas nedan bara är ett exempel och baseras på de mest aktuella byggkraven. Dessa planer måste ta hänsyn till trappsteg och lutningar samt skräddarsydda infästningar och komponenter. Den slutliga kostnaden för balkongglasering beror också på saker som om monteringsytorna är invändiga eller utvändiga och vilka andra monteringsytor som används.

Priset för en inglasad balkong i rostfritt stål:

Priset för en inglasad balkong kan variera beroende på flera kriterier. Att ge en schablonsiffra för vad det kostar att glasa in en balkong skulle vara orealistiskt. Betydelsen av balkonger bestäms inte bara av kvadratmeter, utan också av de olika stilar som finns tillgängliga. Det slutliga priset för glasning, balkong påverkas av faktorer som utseendet på eventuella fasadplattor, vinklar och skarvar. Många faktorer kan påverka den slutliga kostnaden för din inglasade balkong, inklusive, men inte begränsat till:

Du bör installera säkerhetsglas för att minska risken för inbrott, framför allt om ditt hus ligger långt från havet. Skydda dig från solen genom att installera markiser av Windeco över fönstren eller ett plasttak. Avkastningen av att sätta in en inglasad balkong i bostadsrätt beror på saker som var lägenheten ligger, vad som finns runt omkring den och hur marknaden går när lägenheten säljs.

Kostnadsberäkning för inglasning av en balkong hos Windeco:

När det gäller inglasade balkonger finns det bara några få olika prislistor för ramlösa glasbalkonger på nätet. Denna glasbalkong kan vara gjord av betong baserat på det valda materialet och andra specifika situationer. De flesta entreprenörer kräver fotografiska bevis för att fastställa kostnaden för balkongen i fråga.

En inglasad balkong är ofta kopplad till en högre hyra eftersom den ses som ett sätt att förbättra livskvaliteten. När det gäller personer som har en bostadsrätt finns det vanligtvis en extra kostnad för de medlemmar som har en balkong för att hjälpa till att finansiera underhållet av balkongen i form av till exempel ommålning av räcken.

Windeco prisförslag:

Det första steget för att få en inglasad balkong är att boka ett möte med en av våra inglasningsexperter. Du kan se hur vår glasning fungerar genom en mer småskalig modell som glasningsexperten skapar med sig under konsultationen. Det finns gott om tid för alla dina frågor och funderingar. Du är inte skyldig att köpa och konsultationen är gratis.
Vi kommer hem till dig för att presentera våra produkter och mäta din balkong. Därefter får du en skräddarsydd offert för just din balkong.

Du kan också hitta pergolasystemet på vår Pergoflex-webbplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *