Windeco logotyp

Ramlösa glasräcken är ett av de trevligaste tilläggen du kan göra till ett bostads- eller kommersiellt  område. Eftersom dess transparens maximerar användningen av ljus i rummet och ytterligare öppnar området genom att ta bort visuella hinder, detta gör omedelbart din interiör mer attraktiv och modern.

Glasets rykte om bräcklighet, vilket kan skapa säkerhetsproblem, avskräcker många inredningsarkitekter från att använda det. Du bör dock  vara medveten om att glasräcken utgör minimala risker för att krossas och gå sönder.

Om du fortfarande är på tankar om att investera i ramlösa glasräcken har du kommit till den perfekta platsen. I det här inlägget kommer vi att diskutera överflödet av konstruktions – och designlagar och kriterier  för glasräcken. Detta gör att du kan förstå varför det är ett säkert, estetiskt tilltalande och långvarigt alternativ för din miljö. Låt oss börja!

Ramlösa glasräcken gör utsikten  mer tillgänglig:

Ramlösa glasräcken gör utsikten  mer tillgänglig:

Utomhus ramlös glasräcken ger maximal synlighet och njutning av landskapet. Det är möjligt att detta inte omedelbart låter som en fördel för säkerheten, men ha tålamod med oss här. Som ett resultat av att alla har fri  sikt kommer ingen att frestas  att stå på möbler eller dra sig upp för att få ett bättre perspektiv. Det innebär också att sannolikheten för att eventuella incidenter inträffar är lägre. På grund av detta är glasräcken ett utmärkt alternativ för hushåll med barn och äldre medlemmar som har rörelsebegränsningar. Alla i familjen, från spädbarn till mor- och farföräldrar, kan observera omvärlden  utan risk samtidigt som de är inneslutna i glasräckets säkerhet.

Har du ytterligare frågor om säkerheten för  våra ramlösa glasräckes kostnader? Våra kunniga representanter som ansvarar för att tillhandahålla kundservice står redo att svara på alla frågor du kan ha. Begär en offert här.

Hur säkra är de?

säkra ramlösa glasräcken

Kunder frågar vanligtvis om säkerheten för ramlösa glasräcken utomhus, ganska ofta. Du bör vara medveten om att om den installeras  professionellt och om beslagen överensstämmer med lagstiftningen, är det ett extremt säkert alternativ.

Det finns en mängd olika byggstandarder på plats för att skydda din säkerhet. Vissa policyer kräver installation av hinder i bostads- eller kommersiella strukturer. Bland dessa policyer finns särskilda kriterier för installation av glasräcken. I denna regel beskrivs vilken typ av glas du får använda, dess tjocklek, höjd och andra begränsningar som rör glasräcken.

Vilken typ av glas används här?

glas för ramlösa glasräcken

Vilken typ av gla som används tillsammans med glasets tjocklek är en av de viktigaste aspekterna som bidrar till säkerheten för glasräcken. Som ett resultat av detta föreskriver bygglagar vad som kan och inte kan användas vid byggandet av en glasräcke.

Glas som har härdats är den typ av glas som vanligtvis används för montering av ramlösa glasräcken.  Denna typ av glas har utsatts för ett förfarande som kan öka dess styrka med så mycket som fyra gånger, vilket gör det exceptionellt säkert och svårt att spricka.

Det finns också möjlighet att  använda laminerat glas som en alternativ form av glas. Glas som har  laminerats skapas genom att klämma in mycket tunna plastark mellan varje lager av vanligt glas. Med detta, även om ett lager kollapsar, bör nästa fortsätta  att fungera normalt.

När det gäller tjocklek är det minsta som krävs 10 millimeter, men beroende på rummets mått och omständigheterna kan den maximala tjockleken vara 21,5 millimeter.

Är glasräcken lämpliga för barn?

ramlösa glasräcken lämpliga för barn

Barnens säkerhet är en av de viktigaste frågorna för husägare eller byggnadsägare vid installation av glasräcken. Glasräcken följer ett antal regler, vilket gör dem till ett barnvänligt landmärke.

Barn är mer utsatta för fara från trä-eller metallräcken eftersom de kan vara estetiskt skrämmande och orsaka skada om nyfikna barn börjar sticka armar och fingrar genom lameller och hål. Du kan minska dessa händelser med glasräcken samtidigt som du behåller ditt rums estetiska dragningskraft.

Slutsats:

Ramlösa glasräcken är absolut den rätta och säkra lösningen för ditt hem eller byggnad om du funderar på att installera dem. När du arbetar med en ansedd leverantör av glasräcken kan du vara säker på att deras glasräcken följer alla glas specifikationer och att de kommer att installera dessa inventarier i enlighet med byggkoder. Detta håller ditt utrymme snyggt samtidigt som du garanterar din säkerhet.

Försöker du hitta en tillverkare av ramlösa glasräcken? De ramlösa glasräckeerna från Windeco erbjuder allt du behöver. Vi är en ledande leverantör av glas- och ram fria räcken för både bostäder och kommersiella områden. Läs mer om våra tjänster just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *