Windeco logotyp

glastak på pergolan används ofta  för sammankomster med vänner och familj eller för att umgås över  måltider. De är också bra ställen att föra hjärtliga samtal, och vissa individer tycker om att dricka läsk och lyssna på sina favoritradioprogram. Det finns flera alternativ för glastak för pergolan. Här är några enkla idéer som, om du bestämmer dig för att bygga ett glastak för pergolan, hoppas vi kommer att fungera som inspiration för dina planer.

Tror du inte att lyxglaset, som är både klart och tonat, utstrålar sofistikering? Utformningen av denna  pergola med glastak kan betraktas som ett innovativt och vågat sätt att visa både din klassiska känsla för stil och din fantasi på uteplatsen. De är naturligt transparenta, så ljus kunde passera igenom. Samtidigt   skyddar de dig från vädrets effekter. De flesta glastak för uteplatser är ganska långvariga, och de ger dig möjlighet att sola dig i solens prakt samtidigt som de skyddar dig från duggregn och raska  vindar.

Fördelarna med ett peragolatak i glas:

Fördelarna med ett glastak på pergolan

Denna aluminiumpergola kan kombineras med ett lamell tak och har ett fast tak av glas, polykarbonat  eller sandwichpaneler. Förekomsten av ljus i ditt hus är optimerat eftersom det vanligtvis är fäst vid huset. Pergolan kan användas som carport eller som ett torrt område i din trädgård för utemöbler och grillar. Det klara taket ger dig en känsla av rymd.

Flera typer av glastakpergola:

Med ett permanent glastak på pergolan:

Glas- polykarbonat- eller sandwichpanelens uteplatsskydd med permanent tak. LED-lampor kan läggas till i metallramen, som har ett strömlinjeformat utseende. På grund av detta kan den också användas i stället för en carport. Eftersom denna typ av pergola vanligtvis är inbyggd i ett hus, erbjuder den bästa möjliga belysning inuti samtidigt som den bibehåller en öppen, luftig atmosfär utanför.

Ett lamell och glas uteplatsskydd:

Letar du efter ett altantak som har några extra funktioner? Glastak på pergolan är vad du behöver! Pergolan erbjuder otaliga designalternativ eftersom den blandar ramverket och lamell tak med det fasta taket. Du kan till exempel ange ett förvaringsutrymme under den fasta takdelen för dina utemöbler, verktyg eller poolleksaker. Ännu bättre, du kan bygga ett utekök under pergolan eller omvandla det till ett poolhus. Det finns  inga begränsningar!

Glastak på pergolan har också möjlighet till integrerade zip-markiser på varje sida. Den innovativa zip-markis teknik säkerställer att dessa skärmar alltid är tätt stängda. Du stänger bara skärmarna i blåsiga förhållanden. Med vårt glastak för pergola kan du ha den perfekta mängden skugga och ventilation när du vill samtidigt som du släpper in ljus i ditt hus.

Anpassa efter dina specifika preferenser:

Tänk på att varje glastak på pergolan kan anpassas för att möta dina krav och komplettera din trädgård på sitt eget unika sätt. Det säger sig självt att du har möjlighet  att välja färger för din ram, lameller och skärmar. Du kan dock ta anpassningsnivån ännu längre genom att installera atmosfärsförbättrande och /  eller ändamålsspecifika LED-lampor, terrassvärmare, Bluetooth-högtalare och / eller eluttag. Du kommer att få ett utomhusområde som är utsökt möblerat och som du kan använda under hela året.

Ta hand om glastakpergolan:

Du bör vidta några viktiga försiktighetsåtgärder för att garantera skönheten och hållbarheten hos din glastakpergola hela tiden. Se följande råd:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *